Любопитно

Вирусът Зика е измислен, няма такъв

James Gathany/Wikimedia Commons
 
James Gathany/Wikimedia Commons

Вирусът Зика всява паника по света, но това е поредната измама, която разобличават медици и журналисти в Бразилия – страната, от която тръгва „епидемията“ от микроцефалия, пише Pravda.ru, като се позовава на техните изводи, според които този вирус, както и много други в последно време, са измислена история на мултинационалните корпорации, които се опитват да скрият своите престъпления и да всеят паника на планетата.

Прочети още: Вирусът Зика е измислен, няма такъв

10 възможни причини за чувството на тревога и безпокойство, което те мъчи

girl-218706_1280
 
 

Страдате ли от усещане за тревога, което не можете да дефинирате и за което на пръв поглед няма разумна причина? Тук ще се опитаме да съберем най-често срещаните причинители, които може да предизвикват подобни усещания у човек.

Прочети още: 10 възможни причини за чувството на тревога и безпокойство, което те мъчи

Само този знак на зодиака е признат от астролозите за най- богат и благоденстващ

i
 
Астролозите твърдят, че финансовото благосъстояние зависи изцяло от разположението на звездите. Нека да видим кой знак на зодиака е признат за най-богат и най-успешен в правенето на пари. Рейтингът започваме от края.

Прочети още: Само този знак на зодиака е признат от астролозите за най- богат и благоденстващ

Защо хората побеляват и умират от мъка?

Public Domain
 
Public Domain


Депресията и стресът съкращават живота и ускоряват стареенето благодарение на това, че предизвикват необичайни изменения в работата на гена ANK3 и редица други участъци от ДНК фактически във всички органи на тялото, твърдят учени в статия, публикувана в изданието Molecular Psychiatry.

Прочети още: Защо хората побеляват и умират от мъка?

Г. Сидоров: как един нормален човек визуално да разграничи психически болния от адекватния


imageПсихичното заболяване, което порази болшинството от човечеството, е пряко свързано със системата от "ценности", наложени върху нас, сред които най-доминиращата позиция имат парите (богатството) и властта. В така наречената "западна цивилизация" всички тези "ценности", които водят хората до духовна деградация и израждане, са най-силно изразени. Това е оръжието на тъмните сили, с което се опитват да победят страната ни и хората. А с пълното приемане на тези "ценности" се стига до пълното подчинение на властта на световната паразитна система, базирана на сатанинската "властова пирамида".

Прочети още: Г. Сидоров: как един нормален човек визуално да разграничи психически болния от адекватния

ГМО прасета стартират златната ера в трансплантациите на органи

animal-2530930_640
 
 
Ивайло Красимиров

Учени направиха значим пробив в областта на трансплантацията на органи. Изправени сме пред невероятната възможност безопасно да трансплантираме органи от други видове в човешкото тяло.

Прочети още: ГМО прасета стартират златната ера в трансплантациите на органи

За първи път в историята: жена беше криогенно замразена в Китай

South China Morning Post
 
South China Morning Post
Ивайло Красимиров

Криониката представлява процес на дълбоко замразяване тялото на човек с идеята той да бъде ревитализиран след неопределено дълго време. Ако човекът има здравословен проблем, който днешната медицина не може да реши, например или иска да види бъдещето … Друг вариант е да се замрази дълбоко тялото (или дори само мозъка) на наскоро починал човек с надеждата един ден, когато науката позволи това, да бъде съживен. Това е само (научна) фантастика, нали?

Прочети още: За първи път в историята: жена беше криогенно замразена в Китай

7 симптома, които свидетелстват за твоето духовно пробуждане

CC0 Public Domain
 
CC0 Public Domain

Може да преживяваш определени симптоми на възнесение с промяната на твоите физични, емоционални, ментални и духовни структури към по-високо ниво на съзнание.

Прочети още: 7 симптома, които свидетелстват за твоето духовно пробуждане

Десет западни мита за мюсюлманите

2017 04 Muslims US Capitol

В книгата си „Митът за ислямската вълна“ известният канадски журналист и изследовател Дъг Сондърс описва някои широко разпространени на Запад лъжливи представи за мюсюлманската емиграция. Според него, както по-рано е било с евреите и католиците, днес мюсюлманите се възприемат като хора, неспособни да се интегрират в обществото, като бързо възпроизвеждаща се общност с религия, която е по-скоро идеология на завоеванието, отколкото вяра. С помощта на най-съвременните данни той се опитва да покаже доста по-малко тревожната истина за новопристигащите.

И така, нека разгледаме 10-те разпространени мита.

Прочети още: Десет западни мита за мюсюлманите

На тези зодии стресът не им влияе! Те са недосегаеми!

Стресът днес може да се нарече чумата на 21 век. Отвсякъде ни обгражда напрегнато ежедневие, постоянно бързаме за някъде и като че ли времето все не ни стига, пише lifetime.bg.

Прочети още: На тези зодии стресът не им влияе! Те са недосегаеми!

Сподели

Реклама

  • 1

  • 3