извънБарак Обама също има споразумение с извънземните, тъй като е добре запознат с пакта на Дуайт Айзенхауер от 1954 година. Това твърди внучката на Айзенхауер – Лаура.

Жената настоява, че нейният дядо включва клауза в договора, според която всеки следващ американски президент трябва да преподписва постигнатото преди 60 години споразумение, пише Уикенд.


Абсолютни лъжи са, че Барак Обама не знае за съществуването на извънземни. В сейфа на Белия дом има папка с договора, подписан първо от дядо ми – 34-ият президент на САЩ. Той е наричал извънземните нашественици сивите, сигурно заради цвета на обвивките им. Не знам дали сивите се още са сред нас и какво правят тук. Не мога да кажа и дали нашата нация има полза от тях, но в близкото бъдеще ще научим отговорите на всички тези въпроси. Все по трудно ще става за властта да крие истината за извънземните цивилизации – убедена е Лаура Айзенхауер.

 

3По време на среща на уфолози в Сан Марино тя сподели, че дядо ѝ е подписал споразумение с извънземните. Американският президент обещал да не издава техните тайни сред обществото, а в замяна на мълчанието му те споделили свърхмодерните си технологии.

Според специалистите по НЛО представителите на седмата чуждоземна раса несъмнено са осъществили контакт с Дуайт Айзенхауер и дори са подписали договор с него. Нещо повече-някои запалени любители на конспирациите са на мнение, че именно благодарение на това споразумение между инопланетяните и 34-тия президент на САЩ американците осъществяват своя технологичен скок от средата на миналия век.

По думите на някои от най-компетентните уфолози подписването на пакта между дядото на Лаура Айзенхауер и извънземните се е състояло през 1954 година във военната база Едуардс Еърфорс в щата Калифорния. Според пакта точно тогава Америка и извънземните раси са се договорили да извършват заедно някои биологични експерименти.

Като цяло нашите извънземни посетители са ни предоставили много неща, тъй като са доста по-развити от нас, сигурна е родственицата на 34-тия американски президент.

инфо: sanovnik.bg

източник   Световни Загадки

Сподели

Реклама