Калки: Меркел на трибунал! Рано или късно, трябва да я осъдят на мъчителна смърт за унищожаването на Европа

28 Февруари 2017 by Личности 97 Views
Интервю с един пътешественик във времето и пространството

Вие нямате нужда от представяне, но кажете ми нещо за себе си с което искате да ви запомнят децата ви и идните поколения? 

Искам моите деца да ме запомнят с уроци по начин на мислене. Искам близките ми да ме помнят с цветни дрехи. Искам по-далечните да не забравят една лъчезарна усмивка, която променя само като се сетиш. Ако за поколенията случайно остане нещо – ще са песни, стихчета и някои картини. Но да не забравяме, че всичко е “Dust In The Wind”, както се пее в една песен.

Като малък какво дете бяхте, от какво се увличахте най-много?

В нашия двор имаше въртележка, на която през войната немците са връзвали коне. Тренирах на нея по няколко часа на ден, за да стана космонавт. Баща ми беше военен пилот и имам автограф от Юрий Гагарин, когото баща ми беше возил с ИЛ14. Впоследствие се записах на курсове по физика и висша математика заради това. Но живота ме отвя в друга посока.

Защо решихте, че трябва да учите стоматология, след като можете да  пеете, или още не бяхте открили тогава таланта си?

Имах връзка с една студентка по медицина, а може би и бялата престилка на майка ми оказа влияние. Изпитвах увлечение и по древната медицина. Така попаднах в Медицинска академия. Завърших със златен медал и 3 висши дипломи от различни факултети. Впоследствие преподавах 10 години в катедрата по детска стоматология. Сега имам само частна практика.

1510pp08Направихте грандиозен концерт под връх Еверест, какви ви бяха мотивите?

Най-вече влечението към Индия и приключенския ни дух. Не знаехме предварително дали е възможно да се пее нависоко и затова ангажирахме барокамерата на ВВС. Така по невидимите ноти на съдбата регистрирахме най-високия концерт в света, във файловете на Гинес като едно от 100-те най-добри постижения на 96-та. Тази година на 15 май се събират почти всички участници от тогава за да направим реюниън под надслов “20 години Еверест-концерт”. Участват: Теодосий Спасов, Дони, Калки, група “ОМ”, Дари, Александър Илиев, театър “ПАН” и др. На 15-ти май, НДК, в зала 11, от 19.00 часа.

Кога започна влечението ви по източните религии?

От 8-ми клас, когато си купих една от малкото издавани в България книги за йога. Приемам източните учения повече като философия, отколкото като религия. Те ме карат да продължавам да си изяснявам смисъла на живота, който несъмнено е 42 (..спомнете си Галактическия стопаджия)

Вие сте доста ексцентричен, какви са вашите предизвикателства?

До преди време летях с парапланер и мото-делта, скачах с бънджи, пътешествах с ветроходни кораби и яхти. Сега малко съм ги поизоставил… временно. Сега предизвикателството пред мен са децата. Искам още и още и още (пак от песен).

 Къде се чувствате така да се каже по в свои води, в зъболекарския кабинет или на сцената?

И в двете. Но денталната медицина е малко или много рутинно занимание, докато сцена е винаги вълнуваща. Колкото по-голяма, толкова по-вълнуваща.

 Какво не бихте простили никога?

Сигурно има рани по сърцето ми, които заздравяват трудно, но времето все пак си лекува, така че какво да се вторачваме в думи като никога.

Страхувате ли се от провал?

Имал съм преди много години един такъв сън – явявам се на сцената и не знам какво да направя. Събудих се плувнал в пот. Тогава подготвях един мой авторски спектакъл с ирландски танци и ми беше много напрегнато. Всичко мина благополучно, но преживяването насън го помня. Сега нямам страхове, но непрекъснато се питам „ще успея ли да реализирам 100% от своя си потенциал в този живот“?

Плаши ли ви старостта?

Да бе, аз я плаша ?

1510pp11Водим класацията на един от нещастните народи, кое прави българина нещастен?

Българите са стоици. Заради това мисля, че не сме точно нещастни. От Вселенския компютър сме си избрали да се родим в тази тежка казарма и да се справяме. Това е вид опитност, една от всичките 420 милиона животи, които може би имаме. Не се оплакваме, а действаме. Има човеци без два крака, които са шампиони по танци. Ние ли да се оплакваме? Даваме най-доброто и следваме мечтите си. Това е.

Кое „оръжие“ убива мечтите на хората?

Ежедневието. Битността. Не мисленето. Не правенето.

Коя е вашата „рецепта“ за щастие?

Сутрин – денят със смях и музика. Свещ или стойка на глава – увеличават производството на хормони на щастието. Поддържай здраве. Приятели. Работи това, което ти е хоби.

 Понеже знам отношението ви към бежанците, иска ми се малко да поговорим и по този въпрос…

Бежанци, но в кавички. Нашественици е думата.

 Одобрявате ли тези доброволни отряди, които залавят „пришълците“?

Когато няма държава ще е така. Как не се роди у нас един като Орбан да поведе тая скапана политическа класа. Скапана, тъпа и алчна. Да, точно сега трябват граждански отряди, опълчени, както искате. Малко да по събудят останалите и да покажат, че няма ей така да си дадем земята.

Според вас Меркел сама ли е взела решение да напълни Европа с мюсюлмани, или това  е  под диктовката на Обама и правителството му?

Меркел на трибунал! Рано или късно, трябва да я осъдят на мъчителна смърт за унищожаването на Европа и посегателство към цивилизацията. Няма по-голям престъпник в историята на човечеството! Освен поръчителите и – трансатлантическите лобита, като и режисьорите като Сорос. Както и българските им и европейски съучастници. Народите ще потърсят отговорност, дори и самите “бежанци” заради измамените надежди. Апропо, вижте видеото с Джордж Фридман пред Chicago Council Of Foreign Affairs от 4.02.2015. Внася яснота как е подготвено това.

 Какво трябва да се направи, за да спре този поток от бежанци или е късно вече за това?

Мощни граждански движения – като ПЕГИДА например. Огради, антиимигрантски закони, депортиране. И край на лицемерната игра с ИДИЛ.

 От цялата тази офанзива, кой ще загуби и кой ще спечели играта?

Всички губят. Теорията за контролирания хаос, десетилетна американска политика, е пълен провал. Щатите няма да останат незасегнати.

 Вярвате ли в предсказанията на много пророци и гадатели, че един ден ислямът ще бъде водеща религия в света?

Водеща? Исляма води само към зло. Към връщане на цивилизационния часовник от 21-ви в 6-ти век. Може да имат превес на последователи, но само до 3-тата световна.

 Трябва ли в България да има толкова много джамии, да се учи корана, и жените да ходят с бурки навсякъде?

Пример за безотговорна политика. Образец номер едно по всичко това в Европа. Жалко, че няма истинска национална, патриотична партия. България има нужда от патриотична власт с железен юмрук.

47719_10200361341930943_1960116613_nКакви теми обсъждате в клуба създаден от Божидар Димитров, в коййто и вие членувате?

Всичко, за което си говорим с вас, както и българската история. Аз бях един от инициаторите на този клуб. Той обединява, специалисти, патриоти, историци…

 Вие как виждате бъдещето на света? Вярвате ли, че един ден той ще стане едно по- добро място за живеене?

Да, вярвам, защото вярвам в „Силите на Светлината“, които го водят.

 Ако от вас зависеше, какъв свят бихте сътворил?

Съвършен, красив и справедлив.

 На какво искате да научите вашите деца?

На смисъл. Той е точно в това да живееш красиво, да даваш най-доброто от себе си, да мислиш чувстваш и правиш добро.

Какъв въпрос бихте задали на управляващите?

Наистина ли мислите, че някога ще се порадвате на откраднатото?

Какво е вашето обръщение към българските емигранти?

Раждайте и възпитавайте Българи. Работете за България.

P.S.: В крайна сметка всички сме пътешественици в различни тела и времена, в различни части на Вселената.

Автор: Стойка Божковаза сайта news365.eu.

Оценете
(0 гласа)

Сподели

Търси в интервюта, анализи и коментари

Календар

« февруари 2018 »
Пн Чт Ср Вт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Вход

Реклама