ПОЛИТИКА

И да не искаш, все тая – територията България не е наша!

 

Е, случи се! Иска, не иска Борисов – все тая. НАТО ще създаде в черноморския регион „нови многонационални сили“ и ще разположи по пристанищата на България и Румъния допълнително бойни кораби, самолети и подводници. Това няма да се нарича със стряскащото название „Черноморска флотилия“, каквато идея се роди преди година и половина и бе категорично отхвърлена от София, но постановката и целите са едни и същи.

Прочети още: И да не искаш, все тая – територията България не е наша!

Кой наложи на човечеството фалшивия път на развитие? (Л. Ивашов)

За това, че понастоящем хищническо-технократичния път на развитие е довел човечеството до глобален застой, разказват много изследователи, при това напълно независими един от друг. Въпреки всичко, не всеки от тях може да се ориентира в това, по чия вина човечеството се отклонява далеч от оптималния път на хармонично развитие. Все пак, поне едно от нивата на глобалната властова паразитна пирамида успя да "разкрие" доктора на историческите науки, професор Л. Ивашов.

Прочети още: Кой наложи на човечеството фалшивия път на развитие? (Л. Ивашов)

Тепърва ще се леят реки от кръв в Европа...

Чуждофили и българофоби АктуалноМанипулацията и откровената лъжа са завзели всички нива на политиката, Интернет и средствата за масово осведомяване.image

Гост-автор | 25/09/2017

Културата в днешно време у нас е в голяма степен култура на лъжата. 
Тя ни предлага един силен морален цинизъм като единствена форма  на поведение в пазарна ситуация. В тази култура вече нищо не е сигурно и окончателно определено.
В нея няма сигурни историци и история, медии, обществени дебати, специалисти, общественици и исторически личности с неопетнен морал, окалян предимно не от тях, а от други.

Прочети още: Тепърва ще се леят реки от кръв в Европа...

Едно интервю на Стойка Божкова с проф.Иво Христов

 

Проф. Иво Христов: Положението ни е най-страшното и най-тежкото за цялата ни 1300-годишна история

 


IMG_4492С най-голямо удоволствие днес ви представям един млад човек, който вижда нещата от дълбочина, анализира ги, не се владее от емоциите си и ясно и категорично говори за световните проблеми. Той е известният български професор, юрист, социолог Иво Христов, роден е през 1966 година и е свидетел на световните исторически промени в последните години.

Прочети още: Едно интервю на Стойка Божкова с проф.Иво Христов

Интересни неща се случват в Европа!

Интересни неща се случват в Европа! Публикувано на 25.09.2017 в Святimage 

Интересни неща се случват в Европа. На теб, като гражданин на страна от ЕС ще ти вземат биометрични данни, ще те чипират, ще ти вземат днк проба, кръв, урина и гръбначна течност, на летището ще проверят и в бельото и пастата за зъби дали не носиш нещо опасно и чак тогава ще те пуснат на летището във Франкфурт за да влезеш в Германия.

Прочети още: Интересни неща се случват в Европа!

Сподели

Реклама