ПАРАЛЕЛНИ СВЕТОВЕ

Съществуват безброй наши версии в паралелни измерения?

В тази своя публикация ви разказах как атомът може да бъде на две места едновременно и как единственото време, в което се държи като частица и се установява на едно място е моментът, когато го наблюдаваме. Т. е.  ние, наблюдавайки  Вселената,  я създаваме и променяме.

Прочети още: Съществуват безброй наши версии в паралелни измерения?

Безгранични са възможностите на човека във всичко

Квантови физици доказаха, че без всякакво съмнение, физическият свят – това е океан от енергия, който възниква и след милисекунди изчезва, пулсирайки отново и отново. 

Няма нищо твърдо – такъв е светът на квантовата физика. Доказано е, че само мисълта ни позволява да събираме и удържаме заедно тези “обекти”, които виждаме в това постоянно изменящо се поле от енергия.

Прочети още: Безгранични са възможностите на човека във всичко

КАК ДА ПРЕДАВАМЕ И ПРИЕМАМЕ МИСЛИ


От Свами Шивананда Сарасвати:

 

ЙОГИНИТЕ ПРОПОВЯДВАТ С ПОМОЩТА НА ПРЕДАВАНЕ НА МИСЛИ

Духовните вибрации и магнетичната аура на неизвестните истински Йогини помагат на света повече, отколкото публичните изяви на „йогините-оратори“. Проповедите от трибуни и катедри са адресирани към хора с „второстепенна“ духовност, които не притежават знание и никога не използват скритите в себе си свръхестествени способности и сили.

Прочети още: КАК ДА ПРЕДАВАМЕ И ПРИЕМАМЕ МИСЛИ

Ние сме чиста енергийна светлина

Вие и аз сме чиста енергийна светлина, в нейната най-красива и интелигентна конфигурация. Енергия, която постоянно се променя под повърхността си, а която вие контролирате изцяло с могъщия си ум.Вие сте едно голямо звездно и силно Човешко Същество.Ако можехте да се видите под мощен електронен микроскоп и да направите други експерименти със себе си, щяхте да видите, че сте направени от купчина всепроменяща се енергия във формата на електрони, неутрони, фотони и т.н.Така е и с всичко около вас. Квантовата физика ни казва, че самото извършване на наблюдение над даден обект, е нещото, което кара този обект да бъде там, където и както го наблюдаваме.

Прочети още: Ние сме чиста енергийна светлина

12-те признака на Пробуждането

 

Духовно пробуждане

1. Болки в цялото тяло, особено в шията, раменете и гърба. Това е резултат от интензивните изменения на ДНК ниво, произтичащи във връзка с пробуждането на Христовото съзнание вътре във вас. Това ще премине.

Прочети още: 12-те признака на Пробуждането

Вселената е живо, мислещо и притежаващо съзнание същество, част от което сме и ние

Нашите мисли и емоции не са нищо друго освен най-фина енергия, която генерираме в обкръжаващото пространство. Ненавистта, любовта, завистта, благодарността – всичко това е определено ниво на вибрации с някакви характеристики. Всяка клетка и орган в нашето тяло имат своя честота. Всичко около нас има своята честота. Дори нашата планета не е изключение.  Известно е, че Земята „пее” в акорд фа-диез-мажор. Между другото, учените отбелязват, че обичайната честота на Земята, 7.83 Хц (т.нар. резонанс на Шуман) – в последните десетилетия непрестанно нараства, което говори за някаква еволюция на пространството. Именно това е едно от обясненията за зачестилите природни катаклизми. „Апокалиптична” би била честотата на Земята от 13 Хц, над която граница човечеството и планетата неминуемо биха претърпели трансформационни промени. Именно поради това би следвало да направим извода, че някои от нещата, които се говорят по повод на квантовия скок на планетата и 2012 година, имат реална основа.

Прочети още: Вселената е живо, мислещо и притежаващо съзнание същество, част от което сме и ние

Променливи времеви линии и духовното пробуждане

-

Това, на което сме свидетели, е едно разцепване между времевата линия и реалността. Това е естествено следствие от колективния път, който човечеството е избрало да следва, тъй като не всички са тук в това „Сега”, за да се пробудят. Мнозина от нас преживяват това разцепване на времевите линии в собствените си лични връзки, било то с приятели, партньори или дори роднини.

Прочети още: Променливи времеви линии и духовното пробуждане

ПЪТЯТ КЪМ ВАШАТА НОВА СЪДБА

Как така тайно очаквате в живота ви да се появи нещо различно, след като продължавате да имате едни и същи мисли, да вършите едни и същи действия, да преживявате все същите познати емоции ден след ден? Нима това не е дефиниция на лудостта?

Прочети още: ПЪТЯТ КЪМ ВАШАТА НОВА СЪДБА

СИМПТОМИ НА СЪБУЖДАНЕ И ИЗДИГАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА КУНДАЛИНИ

Голям брой от симптомите на събуждане на енергията Кундалини са знак, че тялото се лекува, т.е. те са вид лечебни прояви на Енергията.

При събуждане на Кундалини, тялото първоначално се опитва да поддържа предишната си хомеостаза – поради това много от симптомите могат да изглеждат страшни, неприятни, болезнени или дори да си мислим, че се разболяваме от нещо сериозно. Тялото, нашето физическо тяло се бори с новопоявилата се Енергия, или се опитва да повиши и своята енергия – от това се получават несъответствия и усещане за дискомфорт, понякога – твърде сериозен. Разбира се, понеже Кундалини предизвиква на фино ниво промени в нервната  ни система, често се случва да объркаме симптомите на събуждане на Кундалини със симптомите на различни неврологични или други органични заболявания на тялото – това не би трябвало да се допуска, тъй като може да доведе до опасно неглижиране на дадена болест, не потърсване на адекватна медицинска помощ, и съответно влошаване на общото здравословно състояние.

Прочети още: СИМПТОМИ НА СЪБУЖДАНЕ И ИЗДИГАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА КУНДАЛИНИ

Подкатегории

Сподели

Реклама